Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyilik Yapmak İsteyenlere Özel Site

İzmirli bir hayırsever, sosyal sorumluluk projesi adı altında kurduğu site ile Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi kişilere elbise yardımı yapmayı hedefliyor.İzmir’de yaşayan ve adını vermek istemeyen bir vatandaş, sosyal sorumluluk...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmirli bir hayırsever, sosyal sorumluluk projesi adı altında kurduğu site ile Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi kişilere elbise yardımı yapmayı hedefliyor.
İzmir’de yaşayan ve adını vermek istemeyen bir vatandaş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında www.biriyilikyapsana.com adında bir İnternet sitesi açtı. Herkese örnek olacak sitede yardımseverleri bir araya getiren hayırsever, sitesinde ihtiyaç fazlası, kullanılmayan kıyafetleri toplamaya başladı. Hayırsever vatandaş, bu eşyaları ise sadece İzmir geneline değil, Türkiye’nin her noktasındaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderdi. İzmirli yardımsever, site hakkında şöyle konuştu:
"Amacımız İnternet gücünden faydalanarak insanlara yardım etmek, Türkiye’de yardıma muhtaç birçok insan var ve biz bunlara göz yumuyoruz. Evdeki ihtiyaç fazlası kıyafetleri çöpe atmaktansa, ihtiyacı olan insanlara ulaştırarak onları mutlu edebiliriz. Yardım etmek kadar güzel bir duygu varken neden bu mutluluğu çöpe atalım ki, o yüzden böyle bir proje gerçekleştirme gereği duydum. Sizin de evinizde ihtiyaç fazlası kıyafet varsa getirin bize verin biz de onları ihtiyacı olan insanlara ulaştıralım."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.