Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Yaşam İçin Kaliteli Su

İhlas'in Sağlıklı Su İçin Geliştirdiği Aura Cebilion Unique Osmosis Su Arıtma Cihazı Basın Toplantısının Moderatörlüğünü Yapan İyi Yaşam Uzmanı, Oyuncu, Yazar Ve Aromaterapist Ayşe Tolga, "iyi Yaşam İçin Kaliteli Su Şart" Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi Yaşam İçin Kaliteli Su
İhlas’ın sağlıklı su için geliştirdiği Aura Cebilion Unique Osmosis Su Arıtma Cihazı basın toplantısının moderatörlüğünü yapan iyi yaşam uzmanı, oyuncu, yazar ve aromaterapist Ayşe Tolga, “İyi yaşam için kaliteli su şart” dedi.
Türkiye’de ABD merkezli NSF standartlarına uygun ilk ve tek cihaz olma özelliğine sahip su arıtma cihazı günlük kullanılan içme suyundan daha kaliteli bir su imkânı sunuyor. Sağlıklı yaşam denilince akla gelen ilk isimlerden Ayşe Tolga da suyun hayatımızdaki önemine vurgu yaparak kaliteli su için de artık arındırılmış su kullanılması gerektiğini belirtti. Basın toplantısında İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Kamber ve İhlas Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Orhan Korkusuz ile birlikte iyi bir yaşam için gerekli önerilerde bulunan Tolga geliştirilen su arıtma cihazı ile ilgili merak edilen soruları da sordu. Günümüzde kullanılan şebeke suları ve pet şişelerdeki suların sağlık açısından zararlı olduğuna dikkat çeken Tolga suyun kalitesinin arttırılmasının şart olduğunu söyledi.
“HEM RUHSAL HEM DE FİZİKSEL SAĞLIĞIMIZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
“Suyun hem ruhsal hem de fiziksel sağlığa çok büyük faydaları var” diyen Tolga, “İnsan vücudunun büyük bir oranın su olduğunu düşünürsek suyun öneminin de bir o fazla olduğunu anlayabiliriz. Nefes kadar önemli olan su, vücudu toksinlerden arındırır, her türlü ağrıyı olumlu etkiler, sinir sistemi, uyku ve cilt problemlerine çözüm sunar. Bugün kısırlık problemine bile susuzluğun sebep olduğunu görüyoruz. Bütün iyi yaşam eğitimlerinde her zaman suyun öneminden bahsederim fakat nasıl tüketildiği de bir o kadar önem arz ediyor. Pet şişelerden mi, damacanalar mı yoksa musluk sularından mı? Bu şekilde alındığı zaman içerisinde bulunan ağır metaller ve zararlı kimyasallar sonucu yararından çok zararını görmüş oluyoruz. Dolayısıyla baktığımız zaman sudan çok, iyi ve kaliteli suyun önemli olduğunu görüyoruz. Bu yüzden evlerimizde de sağlıklı su tüketmek için su arıtma cihazlarına ihtiyacımız var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.