Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Iuc Başkanı Azizoğlu’ndan Beşiktaş’ı Tebrik Mesajı

Iuc Başkanı Ve Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Orhan Hikmet Azizoğlu (gözlüklü), Şampiyon Olan Beşiktaş'ın Yönetimini Ve Futbolcuları Mesaj Yayınlayarak Tebrik Etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Iuc Başkanı Azizoğlu’ndan Beşiktaş’ı Tebrik Mesajı
Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Orhan Hikmet Azizoğlu, “Büyük emek ve sıkıntılarla çok düşük maliyetlerle çok büyük kariyer ve yetenek sahibi futbolculardan oluşan kadro kurmuştur. Beşiktaş, bu kadrosuyla Türk futbolunda yeni bir değişim ve dönüşümün de öncülüğünü yapmıştır” dedi.
Beşiktaş’ın şampiyon olması nedeniyle bir mesaj yayımlayan Azizoğlu, Türkiye’nin her bireyinin sporun dost ve sportif sosyal yarış ve toplumsal paylaşım olduğu bilincini taşıdığı bir sezonu geçirmiş olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Beşiktaş Kulübü’nün tüm maddi sıkıntılarını aşarak muhteşem bir stadı Türk futboluna armağan ettiğini vurgulayan Azizoğlu, “Ekonomik ve yönetim başarısını zirveye çıkaran Beşiktaş Kulübü’nü ve Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederim. Beşiktaş Kulübü inşallah Türkiye’nin en önemli akademik kuruluşlarından olacak Beşiktaş Üniversitesi’ni de Türkiye’ye kazandırmayı başaracaktır” dedi.
Beşiktaş Kulübü’nün dünyada ender rastlanacak bir başarıya imza attığını kaydeden Azizoğlu şunları söyledi:
“Beşiktaş, stadı olmadan 3 maç dışında tüm maçlarını deplasmanda oynayarak asrın şampiyonluğunu kazanmıştır. Beşiktaş yönetimi Türk futbolunda yeni bir devir açarak kendilerine yetki ve vekalet veren genel kurul üyeleri ve camiasına gereken saygı ve vefayı göstermiştir. Büyük emek ve sıkıntılarla çok düşük maliyetlerle çok büyük kariyer ve yetenek sahibi futbolculardan oluşan kadro kurarak Türk futbolunda yeni bir değişim ve dönüşümün de öncülüğünü yapmıştır.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.