Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

IUC Başkanı Azizoğlu: "Birlikte yaşama kültürü yaşam kaynağımızdır"

Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu, "Küresel emperyalizmin, İslam dünyasının umudu olan Türkiye’yi terörizmle olduğu gibi ekonomik tuzak ve hain projelerle zayıflatıp himmetine muhtaç...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu, "Küresel emperyalizmin, İslam dünyasının umudu olan Türkiye’yi terörizmle olduğu gibi ekonomik tuzak ve hain projelerle zayıflatıp himmetine muhtaç hale getirmeye çalıştığı bir süreç yaşıyoruz" dedi.
İstanbul’da Asya’dan Avrupa’ya koşulan Uluslararası Kahramanlar Maratonu’na sporcu olarak katılıp madalya aldığını ifade eden Azizoğlu, "Bu koşu yüce milletimizin birlikte yaşama kültürü, huzur, güven ve milli iradeyi yansıtma gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Bunun için birlik olma günü bugündür" ifadelerini kaydetti.
"Türkiye’nin gücü ve uluslararası arenadaki yaptırım kapasitesi bilinciyle birlikte yaşama kültürünü gerçek anlamda yaşamak gerekir" diyen Azizoğlu, şunları söyledi:
"Çünkü küresel emperyalizmin taşeronluğunu yapan sözde etnik ya da sözde inançlar adı altında yapılandırılan bu şer odaklarına karşı devlet, millet, siyaset ve hükümet olarak birlik olmayı başarmak gerekir. Birlikte yaşama da etnik yapısı, kültürü, mezhebi, dünya görüşü ve siyasi görüş ve yapılanması ne olursa olsun milli kültür oluşturulmalıdır. Böylece birlikte yaşama kültürüyle Türkiye’yi itilmek istenen kaoslardan birlikte tam birliktelik oluşturarak kurtarmalıyız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.