Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “yangın söndürme cihazı” hediyeli anket düzenliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı’nın faaliyetlerine ilişkin bilgiler de içeren anket, 6 Ekim’e kadar devam edecek.Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtfaiye Haftası’na özel, ödüllü anket

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “yangın söndürme cihazı” hediyeli anket düzenliyor. İtfaiye Daire Başkanlığı’nın faaliyetlerine ilişkin bilgiler de içeren anket, 6 Ekim’e kadar devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim günleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle “ödüllü anket” başlattı. Büyükşehir birimlerinin tanıtıldığı, hem bilgilendiren hem de kazandıran ödüllü anketler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kez şanslı 50 kişiye “yangın söndürme cihazı” hediye edecek. Vatandaşlar, Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Hipodrom’daki binasında bulunan dilekçematikler ile “anket.ankara.bel.tr” internet adresinden ankete katılarak, 6 soruyu cevaplandıracak, anketin sonuçlanmasının ardından da gönderilecek SMS ile bilgilendirilecek.

Ankara İtfaiyesi’ne ilişkin birçok konuda bilgilerin yer aldığı anket, 6 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek. Anketin sonunda, katılanlar arasından kurayla belirlenecek şanslı 50 kişiye, “yangın söndürme cihazı” hediye edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.