Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtfaiye araçlarını piste sokarak, girişimi engellediler

Şırnak’ın Cizre ilçesinde ARFF ekibinin, itfaiye araçlarını piste sokarak darbe girişimcilerini engellediği ortaya çıktı.Şırnak Çakırsöğüt Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan’ın darbeciler tarafından sözde Emniyet Genel...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtfaiye araçlarını piste sokarak, girişimi engellediler
Şırnak’ın Cizre ilçesinde ARFF ekibinin, itfaiye araçlarını piste sokarak darbe girişimcilerini engellediği ortaya çıktı.
Şırnak Çakırsöğüt Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan’ın darbeciler tarafından sözde Emniyet Genel Müdürü olarak atanması nedeniyle Ankara’dan yönlendirilen 3 kargo uçağının Cizre’ye inmesini, ARFF ekibinin itfaiye araçlarını piste sokarak engellediği ortaya çıktı. Memur-Sen Şırnak Şube Başkanı Abdullah Çatı, ekibi ziyaret ederek kutladı.
Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı, "Darbeye ve darbecilere karşı üç günden bu yana alanlardayız. Sizlerin darbecilere karşı yaptığı fedakarlık, inişleri kapatmanız, askeri bir müdahaleye engel olmanız büyük bir fedakarlık ve büyük bir cesaret. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyoruz ve teşekkür ediyoruz” dedi.
Milletin darbecilere gereken cevabı verdiğini anlatan Çatı, "Bundan sonra ordu içerisinde bu tür şeylere teşebbüs edecek olamayacak. Çünkü millet bunun sinyalini verdi. Türkiye defalarca sokulduğu deliğe tekrar sokulamayacak. Türkiye bundan sonra ülkede darbe olmayacağını açık ve yüreklilikle dile getirdi. Bu vesile ile 161 şehidimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.
Öte yandan, darbe teşebbüsü nedeniyle kapatılan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı ulaşıma açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.