Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İtalya, EXPO 2016’da Avrupa Günü Kutlaması Yaptı

İtalya, EXPO 2016 Antalya’da 9 Mayıs Avrupa Günü kutlaması yaptı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), İtalya Büyükelçiliği ve Avrupa Birliği Delegasyonu işbirliğinde düzenlenen kutlamalar kapsamında İtalyan Grup Briganti Di Terra Di...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalya, EXPO 2016 Antalya’da 9 Mayıs Avrupa Günü kutlaması yaptı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), İtalya Büyükelçiliği ve Avrupa Birliği Delegasyonu işbirliğinde düzenlenen kutlamalar kapsamında İtalyan Grup Briganti Di Terra Di Otranto küçük amfi tiyatroda konser verdi.
İtalya, EXPO 2016 Antalya’da kurduğu bahçe ile ülkenin doğal güzelliklerini tanıtırken, düzenlediği çeşitli etkinliklerle de EXPO 2016 Antalya’ya renk katıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), İtalya Büyükelçiliği ve Avrupa Birliği Delegasyonu tarafından ortak düzenlenen etkinlikle 9 Mayıs Avrupa Günü, EXPO 2016’da kutlandı.
"EXPO’NUN BİZİM İÇİN ANLAMI ÇOK BÜYÜK"
Küçük amfi tiyatrodaki etkinlikte konuşan İtalya Kültür Ataşesi Emilio Sessa, EXPO 2016’da Avrupa Günü’nü kutlamaktan mutlu olduklarını belirterek, "EXPO’nun bizim için anlamı çok büyük çünkü birçok insanı burada birleştiriyor. İnsanları bir araya getirmesi açısından çok büyük önemi var. Geçen sene EXPO Milano’da olduğu gibi EXPO Antalya’da da buradayız" dedi.
"SEYİRCİLER DE DANSLARA VE MÜZİKLERE EŞLİK ETTİ"
Konuşmaların ardından İtalyan müziğinin önemli yorumcularından Briganti di Terra d’Otranto grubu sahne aldı. Gruba eşlik eden dansçı İtalya’nın geleneksel Grica müziği eşliğinde Pizzica dansından örnekler sergiledi. Kalabalık bir davetli topluluğunun izlediği konserde, seyirciler de danslara ve müziklere eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.