Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbullular, bayramın son gününde boğaza akın etti

Türkiye’nin birçok bölgesi yağmurlu havanın etkisi altındayken, İstanbul’daki yerli turistler bayramın son günü denizin keyfini çıkardı.Kurban Bayramı’nın son gününde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, boğazda denize girip...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin birçok bölgesi yağmurlu havanın etkisi altındayken, İstanbul’daki yerli turistler bayramın son günü denizin keyfini çıkardı.
Kurban Bayramı’nın son gününde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, boğazda denize girip tatilin keyfini çıkardılar. Kurban Bayramı’nın son gününde boğazda deniz keyfi yaşayan İstanbullular, mevsim normallerin üzerinde seyreden hava sıcaklığını fırsat bilerek sahilde güneşlendi. Deniz suyu sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü İstanbul’da boğazın tadını çıkaran tatilciler, bol bol güneşlendi. Tatil nedeniyle kısmen boşalan İstanbul’daki çocuklar da, okulların açılmasına iki gün kala son kez denizin keyfini çıkardı. Yazdan kalma günlerin son bölümlerinin yaşandığı kentte yaşlı vatandaşların da boğaz kıyılarını mesken tuttuğu gözlendi.
Çocukları ile boğazda deniz keyfi yapan Hüseyin Esen adlı vatandaş, havanın sıcaklığından şikayet ederek denize girdiğini belirterek, “Çok sıcaktı, çocuklar da evde bunaldılar. Bayram tatili, hep beraber geldik, boğazdan aşağıya atlıyoruz çocuklarla, eğleniyoruz” dedi. “Ulaşım buraya daha kolay, gitmek istediğimiz yerlere daha çabuk ulaşıyoruz” diyen Esen, “O yüzden tatilin tadını çıkarıyoruz. Çocuklar için çok güzel. Çocuklar eğleniyor, onlar için baya güzel oluyor” şeklinde ifade kullandı.
İstanbul’un tatil nedeniyle boşaldığını ifade eden Ferhat Kurtul adlı tatilci de, “Hava bu aralar çok güzel fazlada yakmıyor sıcak. Bayramı değerlendiriyoruz. Kurbanlarımızı kestik, ondan sonra buraya geldik. Deniz çok güzel, hava çok güzel. İstanbul bomboş. O daha da güzel” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.