Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbullines seferlerini durdurdu

Yalova-Tavşanlı-Eskihisar arasında yolcu ve araç taşıması yapan İstanbullines liman işletmecisi, firma ile yaşanan anlaşmazlık sebebiyle seferlerini durdurduğunu açıkladı.Kurban Bayramına kısa bir süre kala hazırlıklarını yapan İstanbullines...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalova-Tavşanlı-Eskihisar arasında yolcu ve araç taşıması yapan İstanbullines liman işletmecisi, firma ile yaşanan anlaşmazlık sebebiyle seferlerini durdurduğunu açıkladı.
Kurban Bayramına kısa bir süre kala hazırlıklarını yapan İstanbullines son dakikada yaptığı yazılı bir açıklama ile seferlerini iptal ettiğini açıkladı. İstanbullines’in resmi internet sitesi kanalıyla yaptığı yazılı açıklama şöyle:
"Firmamızdan kaynaklanmayan bu aksaklık sebebiyle tüm yolcularımızdan özür dileriz. Değerli Kamuoyu ve İstanbullines Misafirleri, liman işletmecisi firma ile yaşanan anlaşmazlık çözülene dek seferlerimizi durdurmuş bulunuyoruz. Bu süreçte hemen yanımızdaki İDO iskeleleri üzerinden İstanbullines kuponlu müşterilerimiz, bu kuponlarıyla fiyat farkı ödemeden ve ikram hizmetinden yararlanarak yolculuklarını İDO feribotlarıyla gerçekleştirebileceklerdir. En kısa sürede halkımızı İstanbullines’ın kaliteli hizmetiyle yeniden buluşturacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.