Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’daki Terör Saldırısının Ardından

İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan Afyonkarahisarlı polis memuru Yaşar Özlem’in kolu kırıldığı için uzun bir süredir raporlu olduğu ve geçtiğimiz Cumartesi günü istirahatı bittiği için görev yeri olan İstanbul’a gittiği...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan Afyonkarahisarlı polis memuru Yaşar Özlem’in kolu kırıldığı için uzun bir süredir raporlu olduğu ve geçtiğimiz Cumartesi günü istirahatı bittiği için görev yeri olan İstanbul’a gittiği belirtildi.
Sabah saatlerinde İstanbul Vezneciler’deki polis aracına yönelik yapılan bombalı saldırıda, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçe nüfusuna kayıtlı Yaşar Özlem de şehit olmuştu. Şehit haberinin gelmesinin ardından Özlem’in, Sandıklı Fatih Mahallesindeki evine de şehit düştü. Babasını yıllar önce kaybettiği öğrenilen Özlem’in annesi Kezban Koç’un bu evde oturduğu belirtildi. Anne Koç’un da oğlu ile birlikte İstanbul’a gittiği ve evinde kimsenin olmadığı öğrenildi.
Şehidin komşusu Gülşen Gönen’den edinilen bilgilerde, şehit Özlem’in kolu kırık olduğu için uzunca bir süredir raporlu olduğu ve geçtiğimiz Cumartesi günü istirahatı bittiği için görev yeri olan İstanbul’a gittiği kaydedildi. Özlem’in şehit olduğunu internetten duyduklarını ve çok üzüldüklerini aktaran Gönen, anne Koç’un da şehit olan oğlu ile birlikte İstanbul’a gittiğini dile getirdi.
Fatih Mahallesi Muhtarı Kazım Özer ise İlçe Emniyet Müdürlüğünden şehit haberini yaklaşık 2 saat önce aldıklarını belirterek, şehidin nereye defin edileceği konusunun ise henüz netlik kazanmadığını söyledi.
Sandıklı İlçe Belediyesi’nin şehit haberinin gelmesinin ardından şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.