Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul’da Yaşayan Kumrulular, Piknikte Buluştu

Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, Çekmeköy Alemdağ Reşadiye Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği 19. Geleneksel Piknik Şöleni’nde, İstanbul’da yaşayan Kumrulular bir araya geldi.Etkinliğe, Kumru Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, Çekmeköy Alemdağ Reşadiye Mesire Alanı’nda gerçekleştirdiği 19. Geleneksel Piknik Şöleni’nde, İstanbul’da yaşayan Kumrulular bir araya geldi.
Etkinliğe, Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Taran, AK Parti Kumru İlçe Başkanı Murat Yaylak, AK Parti İstanbul İl Başkanının Özel Kalem Müdürü Abdullah Arıdoru, Esenler Belediye Meclis Üyesi Abdullah Beyrek, Kağıthane Belediye Meclis Üyesi ve Ordu Dernekler Paltformu Başkanı Gülcan Özkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Avukat Ali Çelik, Ordu Dernekler Federasyonu eski Başkanı Sabri Çelebi, Ordu Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Celalettin Dervişoğlu, KUYİAD Başkanı Özay Dervişoğlu ile KUYİAD yönetim kurulu üyeleri, ESKON AŞ. Genel Müdürü Abdülkadir Şengör, Haber7 Yayın Koordinatörü Osman Ateşli ve Pendik Ordulular Dernek Başkanı Abdulkadir Oldu, Hadımköy Ordulular Dernek Başkanı Zekai Alır ve Yönetim Kurulu ile Sancaktepe Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı.
Kur’an- Kerim tilaveti ve Ali Peru Hoca tarafından yapılan şehitler için hatim duasının ardından piknik şöleni mehter konseri ile devam etti.
Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Celal Zengince, hemşehrilerine pikniğe katıldıkları için teşekkür ederek, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları hizmetleri anlattı.
Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu da İstanbul’da gerçekleşen bu buluşmadan ve Kumruluları bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hatipoğlu, Kumru - Niksar yolu ve Elekçi Deresi ıslahı ile ilgili de hemşehrilerine müjde verdi. Kumrulular Derneği’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini de dile getiren Hatipoğlu, dernek yönetimine yaptıkları başarılı çalışmalar için teşekkür etti.
Piknik Korganlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu’nun konseri ile devam etti. Sabah saatlerinden itibaren piknik alanını dolduran Kumrulular, dernek yönetimi tarafından düzenlenen program ve yarışmaları ilgiyle takip ederek pikniğin tadını çıkardı. Oldukça çekişmeli geçen voleybol turnuvası pikniğe renk kattı. Yöresel lezzetleri de unutmayan dernek yönetimi, tüm katılımcılara pancar çorbası ve mısır çorbası ikram etti. Etkinlik, önümüzdeki günlerde uydudan yayın yapan Ordu TV 52 televizyonunda ekranlara gelecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.