Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Valisinden anlamlı bayram mesajı

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA, YENİ TİP KORONA VİRÜS SALGINI İLE MÜCADELENİN DEVAM ETTİĞİ BU GÜNLERDE ANLAMLI BİR BAYRAM MESAJI PAYLAŞTI. İSTANBUL'UN HAVADAN ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞAN YERLİKAYA, "BU BAYRAM, İSTANBUL’U PENCEREDEN SEYRETTİK. SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM" DEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2020 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2020 21:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Valisinden anlamlı bayram mesajı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip korona virüs salgını ile mücadelenin devam ettiği bu günlerde anlamlı bir bayram mesajı paylaştı. İstanbul’un havadan çekilmiş görüntülerini paylaşan Yerlikaya, "Bu bayram, İstanbul’u pencereden seyrettik. Sabrınız için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip korona virüs salgını ile mücadelenin devam ettiği bu günlerde anlamlı bir bayram mesajı paylaştı. İstanbul’un havadan çekilmiş görüntülerini paylaşan Yerlikaya, videonun üzerine şu notu düştü:

"Değerli hemşehrilerim, bu bayram İstanbul’u pencereden seyrettik. Sabrınız için teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Aynı bayrağı tutan ellerimiz yine buluşacak; yine sımsıkı sarılacağız birbirimize..."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.