Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Valisi Şahin: “Hepimize Bulunduğumuz Görevler Emanet”

Maltepe’de “İlçe Buluşmaları” toplantısına katılan İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Hepimize bulunduğumuz görevler emanet. Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek”...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de “İlçe Buluşmaları” toplantısına katılan İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Hepimize bulunduğumuz görevler emanet. Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek” dedi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin, “İlçe Buluşmaları” kapsamında beraberindeki il yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Maltepe’de bir araya geldi. Vali Şahin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bugüne kadar yapılan toplantılarda hep güzel sonuçlar aldıklarını belirtti. Görevlerin kişilerde emanet olduğuna vurgu yapan Vali Şahin, "Hepimize bulunduğumuz görevler emanet. Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek. Dolayısıyla sorumluluğumuzun kaba çerçevesi bu. Bu çerçeveyi en iyi şekilde doldurmak, bu sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getirmek de bizlerin asli vazifesi. Biz ne kadar görevimizi iyi yaparsak, bizim sorumlu olduğumuz insanlar da o kadar rahat edeceklerdir. Biz görevimizi ne kadar iyi yaparsak emanete o kadar çok riayet etmiş ve kıymetini bilmiş olacağız ve gelecek nesilleri daha iyi hazırlamış ve onlara daha iyi bir dünya bırakmış olacağız” dedi.
Vali Şahin, etkinliklerden İstanbul’a dair iyi sonuçlar çıkarmaları durumunda görevlerini yerine getirmiş olacaklarını ifade etti.
Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak da toplantıya katılanlara ilçenin tarihçesi ve bugünkü durumu hakkında bilgi verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.