Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Tabip Odası’nda Seçim Heyecanı

İstanbul Tabip Odası (İTO), yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. İstanbul Tabip Odası’nın yaklaşık 32 bin üyesi, saat 17.00’ye kadar oy kullanacak.İstanbul Tabip Odası (İTO)’nda seçim heyecanı yaşıyor. İTO üyeleri,...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Tabip Odası (İTO), yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti. İstanbul Tabip Odası’nın yaklaşık 32 bin üyesi, saat 17.00’ye kadar oy kullanacak.
İstanbul Tabip Odası (İTO)’nda seçim heyecanı yaşıyor. İTO üyeleri, yeni başkanını ve yönetim kurulu üyelerini seçmek için sandık başına gitti. İTO’nun yaklaşık 32 bin üyesi Sultanahmet Suphi Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi’nde kurulan sandıklarda saat 17.00’ye kadar oy kullanacak. Seçimde, Demokratik Katılım Grubu, Toplumcu Hekim Grubu, Cumhuriyetçi Hekimler ve İstanbul Hekim Dayanışması Grubu yarışıyor. 2 yılda bir düzenlenen seçimlerde 7 kişilik yönetim kurulu, 5 kişilik onur kurulu, 3 kişilik denetleme kurulu, 38 kişilik Türk Tabipler Birliği Merkez Delegasyonu seçilecek.
Oyunu kullanan Dr. Yaman Özyurt, hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Hekimlik camiasına hayırlı uğurlu olsun. Bence daha hayırlı daha iyi yönetim olsun. İnşallah hekimlerin hakkı daha iyi korunur" dedi.
Dr. Hasan Feray ise, "Sessiz sedasız iyi bir ortamda seçim oluyor. Camiamız için inşallah iyi olur" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.