Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Sahillerinde İşgallere Taviz Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü İktisadi Denetim Zabıta Amirliği ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer’de, insanların sahillerden yararlanmasını kısıtlayan ve izinsiz olarak yapılan işgalleri kaldırdı.İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediye Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü İktisadi Denetim Zabıta Amirliği ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer’de, insanların sahillerden yararlanmasını kısıtlayan ve izinsiz olarak yapılan işgalleri kaldırdı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü İktisadi Denetim Zabıta Amirliği ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer sahil bandını düzenleyerek, tertemiz bir görünüme kavuşturdu.
Yapılan çalışma kapsamında zabıta ekipleri, gerekli tedbirleri alarak insanların sahillerden yararlanmasını kısıtlayan ve izinsiz olarak yapılan; iskele, çanak anten, reklam panosu, tabela, flama, ahşap kütük, yüzme merdiveni, çapa, bisiklet, tekne merdiveni, çek çek demiri, tekne bağlama aparatı, tüp, su kasası ve motoru gibi birçok işgalin, bulundukları yerlerden kaldırılmasını sağladı.
İBB Zabıta ekiplerinin İstanbul sahillerinin işgallerden arındırılmasına yönelik denetimlerine aralıksız devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.