Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul otogarındaki yoğunluk çileye döndü

Bayram tatilinin başlamasıyla Büyük İstanbul Otogarı girişinde yaşanan yoğunluk yolcular için çileye döndü. Yolcular bavullarıyla otogara yürümek zorunda kalırken trafik nedeniyle otogara giremeyen bazı otobüs sürücülerinin araçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayram tatilinin başlamasıyla Büyük İstanbul Otogarı girişinde yaşanan yoğunluk yolcular için çileye döndü. Yolcular bavullarıyla otogara yürümek zorunda kalırken trafik nedeniyle otogara giremeyen bazı otobüs sürücülerinin araçlarını yol kenarlarında yıkayarak sefere hazırladıkları görüldü.
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasının ardından Büyük İstanbul otogarında yaşanan yoğunluk had safhaya çıktı. Otogar giriş ve çıkışında trafik durma noktasına gelmesi yolculara ve sürücüler için çileye döndü. Tatil beldeleri yada memleketlerine gitmeye çalışan yolcular seferlerine yetişebilmek için geldikleri araçlardan inerek bavullarıyla beraber otogara yürüdü.
Otogara girmeye çalışan otobüs sürücüleri Otogar bağlantı yolunca oluşan trafik nedeniyle saatlerce yolda kaldı. Yolda bekleyen sürücüler araçlarını yol kenarında seferler için hazırladı. Araçlarını yıkayan sürücüler her bayram sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Trafik çilesinin her bayram tekrarlandığını ifade eden bazı sürücüler seferlerine yetişemeyeceklerini belirttiler.
Trafikte beklediğini belirten başka bir sürçü ise, “Çare yok, artık araba yıkamaya başladık. Ne yapalım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.