Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Moda Haftasında ‘Terör’ Tepkisi

İSTANBUL (İHA) – “İstanbul Moda Haftası” kapsamında düzenlenen defileye ‘terör’ olayları damga vurdu. Defilede ’Kabul Etmiyoruz, Alışmıyoruz, Unutmuyoruz’ mesajı verilerek terör tepki gösterildi.Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul,...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – “İstanbul Moda Haftası” kapsamında düzenlenen defileye ‘terör’ olayları damga vurdu. Defilede ’Kabul Etmiyoruz, Alışmıyoruz, Unutmuyoruz’ mesajı verilerek terör tepki gösterildi.
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, İlk/Kış 2016 koleksiyonları Zorlu Center MBFWI Alanı’nda görücüye çıkardı. Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından merakla beklenen etkinlik için dünya çapında moda endüstrisinin oyuncuları İstanbul’a geldi.
DEFİLEDE TERÖRE TEPKİ
FIFTH POSITION’ın İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonunun yer aldığı defilede alışılmışın dışına bir olay yaşandı. Defile sırasında son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki olarak sahnedeki ekran karartılarak mesaj verildi. Ekrana yansıtılan mesajda ‘Kabul etmiyoruz, Alışmıyoruz, Unutmuyoruz" yazısı ekrana yansıtıldı. Salonda bulunan onlarca davetli ise yapılan hareketi uzun süre alkışladı. Fuaye salonundaki katılımcılar, daha sonra terör olayında yaşamını yitirenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.