Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Gaziantepliler Federasyonu’nun Yeni Başkanı Necati Göksu Oldu

İstanbul Gaziantep Dernekleri Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu’nda görev yapacak yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda Necati Göksu federasyonun yeni başkanı oldu.Başkan seçilmesinin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gaziantep Dernekleri Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu’nda görev yapacak yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda Necati Göksu federasyonun yeni başkanı oldu.
Başkan seçilmesinin ardından bir konuşma yapan İstanbul Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun yeni başkanı Necati Göksu, Türkiye genelindeki 100 binden fazla Gaziantepliyi her platformda temsil etmek ve hemşirelik ruhunu canlandırmak için göreve geldiklerini açıkladı.
Federasyonun tabela derneği olmaktan çıkarılıp aktif bir yapıya bürüneceğini ifade deden Göksu, “Bana destek veren tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah hiçbirinizin yüzünü kara çıkarmayacağım. 20 yılı aşkın zamandır Gaziantep derneklerinde ve kurulduğu günden bu yana da Federasyonumuzun yönetiminde yer alarak hemşirelerimiz için hizmetlerde bulundum. Gerek dernek başkanlarımız gerekse de Gaziantepli hemşirelerimizin talepleriyle başkanlığa aday olmaya karar verdim. Hedefim birlik ve beraberlik içinde tüm hemşirelerimizi kucaklayan aktif bir federasyon yapısı inşa etmek. İnşallah el birliği içinde federasyonumuzu hak ettiği konuma yükselteceğiz” diye konuştu.
Yeni yönetim ile İstanbul’un nüfusuyla doğru orantılı biçimde artan Gazianteplilerin İstanbul’daki ‘yükselen sesi’ olmak arzusunu taşıdıklarını belirten Necati Göksu, “100 binden fazla Gazianteplinin sesini duyurmak ve hak ettiği saygınlığı kazanması için elimizi taşın altına koyduk. Sıla hasreti çeken hemşirelerimizin özlemlerini biraz olsun dindirebilmek maksadıyla üzerine memleket kokusu sinmiş kardeşlerimizle sık sık buluşma ve kaynaşma organizasyonları tertip edeceğiz. Kendini çaresiz ve kimsesiz hisseden tek bir Gaziantepli kalmayıncaya kadar çalışacağız. Federasyonumuzda ortak akılı hâkim kılarak tüm dünya görüşlerine açık ve proje üreten bir kurum olacağız” şeklinde konuştu. Federasyonun tüm kesimler tarafından saygıyla anılan ve proje geliştiren bir merkez haline dönüşeceğini kaydeden Göksu, “Tüm Gaziantep dernekleriyle yeniden sıkı bir iletişim başlatmayı düşünüyoruz. Arada kırgınlıklar ayrı düşmeler olabilir. Bunlara bir son verip Federasyon çatısı altında bir olmamız güçlü olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Federasyonun 15 kişilik yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:
Necati Göksu (Başkan), Hasan Demir, Abdurrahman Özdemir, Nedim Atila, Şenel Savcı, Fahri Öztütüncü, Betil Ataoğlu, Bilal Şengüloğlu, Eray Erdem, Volkan Kaya, Adil Güloğlu, Haydar Doğan, Masum Demirel, M. Kemal Şahin, İbrahim Ulaş Polat.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.