Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Çocuk Maratonu Renkli Görüntülere Sahne Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Maltepe Sahili’nde düzenlenen İstanbul Çocuk Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar oluşturulan oyun alanlarında doyasıya eğlenirken, maraton sırasında birbirleri ile kıyasıya...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Maltepe Sahili’nde düzenlenen İstanbul Çocuk Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar oluşturulan oyun alanlarında doyasıya eğlenirken, maraton sırasında birbirleri ile kıyasıya yarıştılar.
Maltepe Sahili’nde sabah saatlerinde başlayan İstanbul Çocuk Maratonu’na yaklaşık 10 bin çocuk katıldı. Gün boyu yaş kategorilerine göre yapılan yarışlarda çocuklar kıyasıya yarıştı. Yarış sonunda bazı çocukların yorulduğu görülürken, bazıları ise gözyaşlarını tutamadı.
Yarışa katılanlar arasında bulunan engelli 10 yaşındaki Zeynep Altınok’a ise görevliler destek oldu. Oyuncak bebeği ve ikiz kardeşi ile yarışa katılan küçük Zeynep, yarışa katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Çocuklar oluşturulan alanda gün boyunca oyun oynayarak ve yarışarak eğlendi. Organizasyonda konserler, sahne gösterileri ve şovlar yer aldı. Maraton sonunda çocuklara başarı belgesi ve madalya verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.