Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Bombacısı Adıyaman’da Görüntülendi

İstanbul Taksim’de 4 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının canlı bombası Mehmet Öztürk’ün, Gaziantep’ten Adıyaman’a iki araç değiştirerek geldiği ve buradan otobüse binerek İstanbul’a gittiği belirlendi. Mehmt Öztürk. güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Taksim’de 4 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının canlı bombası Mehmet Öztürk’ün, Gaziantep’ten Adıyaman’a iki araç değiştirerek geldiği ve buradan otobüse binerek İstanbul’a gittiği belirlendi. Mehmt Öztürk. güvenlik kameralarınca görüntülendi.
İstanbul’u kana bulayan IŞİD bombacısı Mehmet Öztürk’ün, Gaziantep’ten Adıyaman’a iki farklı minibüse binerek geldiği belirtiliyor. Gaziantep’ten şehirlerarası minibüsle Eski Hastane Caddesi Kavşağına gelen bombacı, buradan yaya olarak saat kulesi Kavşağına yürüdü. Üzerinde hiçbir çanta veya eşyanın olmadığı bombacı güvenlik kameralarına takıldı.
Hiç kimse ile temasa geçmediği öne sürülen bombacının, Adıyaman’a ilk kez geldiği tahmin ediliyor. Saat Kulesi ile şehirlerarası otogar arasındaki mesafenin kısa olmasına rağmen ticari taksiye binmesi, Adıyaman’a ilk kez geldiği ihtimalini güçlendiriyor.
Saat Kulesine kadar yaya olarak yürüyen bombacı daha sonra burada ticari taksiye binerek, Adıyaman Şehirlerarası Otogarına gelerek burada otobüs firmasından İstanbul’a bilet alıyor.
18 Mart 2016 tarihinde saat 16.20 civarında Adıyaman’a gelen ve firmadan saat 17:00 otobüsüne bilet alan bombacı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Firmadan bilet olan bombacı 33 numaralı koltukta İstanbul’a seyahat etti.
Öztürk’ün İstanbul Esenler Otogarı’nda indikten sonra metro ile şehir merkezine doğru geldiği ve Fatih Yusufpaşa durağından bindiği taksiyle Taksim’e kadar geldiği, buradan da yürüyerek İstiklal Caddesi’ne gittiği belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.