Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Boğazı’nda Rekor Atlayış

Dünyaca ünlü serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik mesafede yaptığı atlayışı başarıyla gerçekleştirdi.Dünyaca ünlü FMX serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Boğazı’nda Rekor Atlayış
Dünyaca ünlü serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik mesafede yaptığı atlayışı başarıyla gerçekleştirdi.
Dünyaca ünlü FMX serbest motokros sporcusu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik mesafede yaptığı atlayışı başarıyla gerçekleştirdi.
Dünyaca ünlü FMX sporcusu Freddy Peters, tarihi yarım ada manzarasına karşı yaptığı dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen gemiden gemiye atlayışı ile nefesleri kesti. Almanya Motokros Şampiyonu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nın muhteşem güzellikleri ve tarihi yarım ada manzarasına karşı bir ilke imza atmış oldu. Aralarında 21 metre mesafe olan bir gemiden diğerine motosikletiyle nefesleri kesen bir atlayışı başarıyla gerçekleştirdi. Bu atlayış sırasında çok heyecanlandığını belirten Peters, sponsorlarına teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.