Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ispartalı Muhtarlardan Teröre Lanet Yürüyüşü

Isparta’nın merkez, ilçe ve köylerinden gelen muhtarlar, teröre lanet yürüyüşü düzenledi.Isparta Belediyesi önünde toplanan 100’e yakın muhtar şiddetli yağışa aldırmadan dev Türk bayrağı açarak yürüyüşe geçti. PKK’ya lanet...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isparta’nın merkez, ilçe ve köylerinden gelen muhtarlar, teröre lanet yürüyüşü düzenledi.
Isparta Belediyesi önünde toplanan 100’e yakın muhtar şiddetli yağışa aldırmadan dev Türk bayrağı açarak yürüyüşe geçti. PKK’ya lanet sloganları atan muhtarlar, ’Bir ölürüz bin doğarız, Kahrolsun PKK, Şehitler Ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Merkez Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcı, muhtarlar adına bir açıklama yaptı. Katırcı, hainlere ders vermek amacıyla burada toplandıklarını belirterek, "Zulmü alkışlayıp devletimize çamur atan karanlık kafalı , kendini aydın sanan, bedbahtlığa özenen yüreği çürümüş, beyni satılmış bölücü zihniyetin şaşkın saksağanları PKK denilen kiralık katiller bu topraklı boş mu sandınız. Kan ve göz yaşımızı karış karış döktüğümüz bu toprakları parçalayıp, yutmayı mı düşünüyorsunuz? Unuttuysanız anımsatalım. Bu millet yaşamak için ölmesi bilendir. Bu millet, cesaretin, yenilmezliğin, sembolüdür. Tekrar ya İstiklal ya ölüm dedirtmeyin bize. Bu millet Fatihlerin, Alparslanların, Atatürklerin neferidir. Bu yır bin yıldır kardeşçe yaşamış iyi günde kötü günde bir olmuş, Türklerin ve Kürtlerin yurdudur. Kimse heveslenmesin. Kimse bizi çukura düşüremez" dedi.
Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş da gazeteciler yaptığı açıklamada, "Buraya Türk milletinin vatanıyla bölünmez olduğu iç ve dış düşmanlara göstermeye geldik. Omuz omuza verdiğimiz sürece bu ülkeni çakıl taşına bile kimse uzatmayacaktır" diye konuştu. Atabey ilçesi Yenimahalle Muhtarı Feridun Uslu ise terörü lanetlemek için burada olduklarını belirterek, "Binlerce askerimiz şehit olsa da yüz binlercesi milyonlarcası yetişiyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.