Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspark’tan Suudi Arabistan’a Danışmanlık Hizmeti

Dünyanın pek çok metropolüne model olan İSPARK, Suudi Arabistan Jeem Yatırım firmasına danışmanlık hizmeti vermeye hazırlanıyor. Projenin zaman içinde özellikle hac mevsiminde milyonların ziyaret ettiği Mekke ve Medine’de de hayata geçirilmesi...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünyanın pek çok metropolüne model olan İSPARK, Suudi Arabistan Jeem Yatırım firmasına danışmanlık hizmeti vermeye hazırlanıyor. Projenin zaman içinde özellikle hac mevsiminde milyonların ziyaret ettiği Mekke ve Medine’de de hayata geçirilmesi hedefleniyor.
İSPARK Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda Suudi Arabistan heyetine İSPARK ile ilgili genel bir sunum yapılarak faaliyet alanları ve projeler hakkında bilgi verildi. Birimler ve otopark gezilerek çalışma alanları ile ilgili yerinde incelemelerde bulunuldu. İSPARK, otoparkçılık alanında yaptığı yenilikler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürüttüğü kent otopark master plan çalışmaları ve teknolojik otopark yatırımları vizyonu ile dünya kentlerinin de gündeminde bulunuyor.
İSPARK’ın hayata geçirdiği projeler ile sektörünün öncüsü olduğunu belirten Genel Müdür Nurettin Korkut, “İstanbul’da başarılı çalışmalara imza atarak farklı ülkelere model olmanın önemini biliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde akıllı otopark sistemleri ile modern ve teknolojik otoparkları İstanbul’a İstanbulluların hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu tecrübemizi Suudi Arabistan ile de paylaşarak Mekke ve Medine’de otopark sorununun çözümüne katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.