Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspark Çalışanlarından Cinayete Kurban Giden Mesai Arkadaşları İçin Eylem

Hizmet-İş Sendikasına bağlı İSPARK çalışanları, önceki gece çalıştığı otoparkta silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden mesai arkadaşları Necmettin Yanık için eylem düzenledi. Çok sayıda İSPARK çalışanının katıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hizmet-İş Sendikasına bağlı İSPARK çalışanları, önceki gece çalıştığı otoparkta silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden mesai arkadaşları Necmettin Yanık için eylem düzenledi. Çok sayıda İSPARK çalışanının katıldığı eylem, Beyoğlu Tepebaşı’nda yapılan basın açıklaması ile başlayıp cenaze namazının kılınacağı Kasımpaşa Büyük Cami’ye doğru yapılan yürüyüşün ardından son buldu.
Beyoğlu Tepebaşı’ndaki İSPARK otoparkında toplanan eylemci grup, “Seni Unutmayacağız Necmettin. Mekanın Cennet Olsun” yazılı pankart açıp Necmettin Yanık’ın fotoğraflarını taşıdı. Sendika ve İSPARK çalışanları adına Hizmet-İş Sendikası İstanbul 8 Nolu Şube Başkanı Taner Duran’ın yaptığı basın açıklamasında, “ İstanbul’un merkezinde, sendikamızın üyesi değerli arkadaşımız Necmettin Yanık, elim bir cinayete kurban gitmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK A.Ş.’ye ait Taksim Tepebaşı TRT binasının yanındaki otoparkta görevli, tek amacı ailesine ekmek götürmek olan arkadaşımız Necmettin Yanık kardeşimiz insanlık dışı bir saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmiştir. Bu vahşeti işleyen şer güçlerin bir kez daha herhangi bir din, ırk, inanç, ahlak ve değer tanımadıklarını ortaya koymuşlardır. Böyle bir vahşeti şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, bu ızdırabı yakından hisseden tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” denildi. Basın açıklamasını “Necmettin’e Uzanan Eller Kırılsın” sloganları ve tekbirler takip etti.
Eylemci grup, Tepebaşı’ndaki İSPARK otoparkında yapılan basın açıklamasının ardından cenaze namazının kılınacağı Kasımpaşa Büyük Cami’ye kadar tekbirlerle yürüdü. İSPARK çalışanları, burada cenaze namazını beklemeye başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.