Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Koncuk, Aydın Milli Eğitim Müdürü Töre’nin Açıklamalarını Eleştirdi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin hakkında açılan davaları onuru saydığı yönündeki açıklamalarına ilişkin, "Eğitim Bir Sen’li olmandan duyduğun mutluluk...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin hakkında açılan davaları onuru saydığı yönündeki açıklamalarına ilişkin, "Eğitim Bir Sen’li olmandan duyduğun mutluluk seni ilgilendirir diyeceğim ama şu anda il milli eğitim müdürü olduğunu unutmuşsun. Bir sendika toplantısında bunları söylemeni de yadırgamıyorum, çünkü sizin gibiler gerçekte o makamın insanı değilsiniz, o makama verecek hiçbir değere de sahip değilsiniz" dedi.
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Eğitim Bir Sen’in toplantısına katılan ve burada yaptığı konuşmada hakkında açılan davaları onuru saydığını söyleyen Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin açıklamalarını sosyal medya hesabından eleştirerek, “Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Eğitim Bir Sen tarafından düzenlenen toplantıda ‘Türkiye’de görevden alınan okul müdürlerinden geriye dönmeyen tek il biziz. Şu anda mahkemelerde görevimi kötüye kullandığımdan dolayı suç duyurusu yapıyorlar. Gerek paralel yapının açtığı davalar, gerekse bu arkadaşların açtığı davalar bizim onurumuzdur. Bu tür davalar bazı kişilerin onuru olur. Benim de onurumdan biri bu açılan davalardır’ demiş ve Türkiye’de Eğitim Bir Sen’de görev alan ilk bayan yönetici olduğunu, Eğitim Bir Sen’li olmanın büyük mutluluk olduğunu, Aydın’da Eğitim Bir Sen çatısı altında toplanan ve bu davaya emeği geçen, bu davanın aşığı olan tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekleyivermiş” ifadelerini kullandı.
“Eğitim Bir Sen’li olmandan duyduğun mutluluk seni ilgilendirir diyeceğim ama şu anda il milli eğitim müdürü olduğunu unutmuşsun” diyen Koncuk, şunları kaydetti:
“Bir sendika toplantısında bunları söylemeni de yadırgamıyorum, çünkü sizin gibiler gerçekte o makamın insanı değilsiniz, o makama verecek hiçbir değere de sahip değilsiniz. Sizin gibi küçük düşünenler, herkesin müdürü olmaktansa, makamını korumak için her türlü ayıplı yolu yol olarak görürler. Şayet, sen o makama alın terin, bilgin ve tecrübenle gelmiş olsaydın, bir grubun değil, devletin bürokratı olmayı tercih eder ve kimseye yağ çekme gereği duymazdın. Tabi bu duygular sana çok uzak. Sen yağcılık yapmaya devam et, sen yöneticileri göreve döndürmemek için yaptığın hukuksuzlukla övünmeye, hakkında açılan davalarla gurur duymaya devam et. Ey Pervin Töre denilen müptezel; sen bu açıklamanla ne kadar küçük olduğunu sadece Aydın iline değil, tüm ülkeye ilan etmişsin. Sana yazıklar olsun, hiçbir özelliğin olmadığı halde seni oraya milli eğitim müdürü olarak atayanlara da yazıklar olsun. Senin onur diye övündüğün şey, başka insanların hakkını gasp etmek, alın terini çalmaktır, yani kul hakkıdır. Kul hakkı yemek hiçbir insanı onur sahibi yapmaz, yapsa yapsa onursuz yapar. Yazık sana.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.