Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşaret Diliyle "Sev Kardeşim" Klibinde Protokol De Oynadı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde özel eğitim sınıfı öğrencileri ve resmi daire amirleri işaret diliyle "Sev Kardeşim" şarkısına klip çektiler.Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Melike Orhan,...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İşaret Diliyle "Sev Kardeşim" Klibinde Protokol De Oynadı
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde özel eğitim sınıfı öğrencileri ve resmi daire amirleri işaret diliyle "Sev Kardeşim" şarkısına klip çektiler.
Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri Melike Orhan, Beyza Külahlı, İsmail Ateş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri doğrultusunda işitme engelli bireylere dikkat çekmek için “Sev Kardeşim“ şarkısını işaret dili ile yorumladı.
Bu etkinliğe Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yunus Şahan, Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Emniyet Amiri Mehmet Balcı, kamu kurum müdürleri ve öğretmenler de destek verdi.
Ahmet Necati Yılmaz Meslek ve Teknik Özel Eğitim Sınıf öğretmeni Betül Köşlüoğlu “Bir farkındalık oluşturduk. Biz sustuk, ellerimiz konuşuyor projesiyle Türkiye’ye mesaj vermek istedik. Farkındalık etkinliğine desteği olan Kaymakamımız Abdulhalim Can bey başta olmak üzere, diğer resmi daire amirleri, başkanları ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.