Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşaret Dili İle Anneler Günü Şarkısı

Düzce Gençlik Merkezi İşaret Dili Kursu öğrencilerinin kurduğu işaret dili kulübü, işaret dilinde hazırladıkları “Anneler Günü” şarkısını söyledi.Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işaret dili kursiyerleri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Gençlik Merkezi İşaret Dili Kursu öğrencilerinin kurduğu işaret dili kulübü, işaret dilinde hazırladıkları “Anneler Günü” şarkısını söyledi.
Düzce Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işaret dili kursiyerleri tarafından kurulan Düzce Gençlik Merkezi İşaret Dili Kulübü kursiyerleri Anneler Günü’nü unutmadı. İşitme ve konuşma engelli anneler için Anneler Günü şarkısı hazırlayan kursiyerler, bir araya gelerek oluşturdukları işitme engelliler korosunda Anneler Günü için hazırladıkları anne türküsünü işaret dili ile söylediler. Koro önce sesli olarak söylediği türküyü daha sonra sadece işaret dili ile söyledi. Anneler günü türküsünün ardından konuşan İşaret dili kursiyeri Emine Sak, “Düzce Gençlik Merkezi İşaret dili kulübümüz bütün annelerin anneler gününü kutladı. Bu şarkıyı sağır ve dilsiz bütün annelere hediye ediyoruz. İnşallah beğenirler” dedi.
Kurs öğretmeni Arzugül Taşoluk ise kursiyeri Emine Sak’ın sözlerini sağır ve dilsizler için işaret diline çevirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.