Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Yerini Kurdele Yerine Tulum Peynirini Keserek Yaptı

Afyonkarahisar’da bir girişimci, açılışını gerçekleştirdiği gurme şarküterisini, kurdele yerine kuzu bağırsağının içerisine doldurulmuş özel üretim tulum peynirini keserek yaptı.Kentte daha önceden de peynirden yaptığı “kaşar...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da bir girişimci, açılışını gerçekleştirdiği gurme şarküterisini, kurdele yerine kuzu bağırsağının içerisine doldurulmuş özel üretim tulum peynirini keserek yaptı.
Kentte daha önceden de peynirden yaptığı “kaşar döner" ve "kangal tutulum” gibi ürünlerle gündeme gelen Ali İşisağ, bu defa yeni açtığı iş yerinin açılışında kurdele yerine peynir kesti. İş yeri açılışında daha önce hiç görüşmemiş bir uygulamaya imza atan İşisağ, kurdele gibi kestiği özel üretim tulum peyniri katılımcıların ilgi odağı olurken, şaşkınlıklarını da gizleyemedikleri gözlendi.
Yaptığı ilginç açılış ve kurdele gibi kestiği peynirin özellikleri ile ilgili de bilgiler veren İşisağ şunları söyledi:
“Geçen seferki açılışımızda kendi üretimimiz olan kangal tulum peyniri yapmıştık. Biz 3 kuşaktır peynirciysek her şeyimizde bizce olsun istedik. Kurdelemiz ve diğer sunduğumuz ürünlerimiz peynir ve sütle alakalı olsun istedik. Dolayısı ile bu mesleğe emeği geçen başta babam olmak üzere açılışını yapacak. Kurdelemizi de peynirden yapalım ve mesleğimiz ile örtüşsün istedik. Açılışını yaptığımız iş yerinde 40’da fazla peynir, zeytin ve reçel çeşidi olacak. Müşterilerimiz isterse seçtikleri peyniri oturup burada yiyebilecek, isterse de alıp gidebilecek şeklinde dizayn ettik”
Açıklamanın ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile birlikte iş yeri Ali İşisağ aile üyelerinin kurdele niyetine kestikleri kuzu bağırsağının içerisine doldurulmuş özel üretim tulum peynirini kesmesi ile yapıldı.
Öte yandan,açılışta iş yeri sahipleri vatandaşlara kendi üretimleri olan döner kaşarda ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.