Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Sağlığı Ve Güvenliğine Baret Takarak Dikkat Çektiler

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için baret taktı. İş sağlığı ve güvenliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için baret taktı. İş sağlığı ve güvenliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda oldukça hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurguladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı 2. Birleşim 1. Toplantısı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Metin Kocabatmaz, gündem maddelerine geçilmeden önce iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Meclis Üyelerine baret hediye etti.
Kocabatmaz, baretin tek başına bir anlam ifade etmediğini belirterek, "İş sağlığı ve güvenliği çok önemli. Bu anlamda ülkemizde yasal alt yapı çok güzel bir şekilde oluştu. Biz kaza olmadan can yanmadan tedbir alalım diyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nadir Savaş Özer ise, "İş sağlığı ve güvenliği noktasında Türkiye’deki sayılı büyükşehir belediyeleri arasındayız. Bu konuda bizden destek isteyen büyükşehir belediyelerimiz var" diye konuştu.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyenin iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiğini belirterek, bu konuda oldukça hassas bir çalışma içerisinde olduklarını vurguladı. Başkan Zolan, "Meclis üyelerimizin masalarının üzerinde iş sağlığının simgesi haline gelen baretler var. Farkındalık yaratmak adına yapılan bu girişim ile dikkat çekmek çok önemli. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizler iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine aralıksız olarak devam ediyoruz" ifadelerini kaydetti.
Açıklamaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.