Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İntihar Eden Uzman Çavuş Salihli’de Toprağa Verildi

İzmir 57. Topçu Tugay Komutanlığı’nda görevli ve geçici olarak Bosna Hersek’teki Barış Gücü’nde görevindeyken intihar eden Uzman Çavuş Cüneyt Çetin (37) memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir 57. Topçu Tugay Komutanlığı’nda görevli ve geçici olarak Bosna Hersek’teki Barış Gücü’nde görevindeyken intihar eden Uzman Çavuş Cüneyt Çetin (37) memleketi Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.
Girdiği bunalım sonucu geçici görev yaptığı Bosna Hersek Barış Gücü’nde intihar eden Topçu Uzman Çavuş Cüneyt Çetin Ankara’da yapılan otopsi sonrası ambulansla Salihli’ye getirildi. Hamidiye Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kırveli Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine 57. Topçu Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker, Salihli Garnizon Komutan Binbaşı Yavuz Yavuz, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, daire amirleri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Cüneyt Çetin’in eşi Zeynep Çetin törene katılan 57. Topçu Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker’e "Hepiniz Cüneytsiniz. Traşlarınız Cüneyt, duruşunuz Cüneyt. Onun kokuları var sizde" demesi üzerine törende bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Cüneyt Çetin’in evli ve 1 çocuk babası olduğu, 6 aylık geçici görev için Bosna Hersek’e gittiği ve Barış Gücü’nde de 3 ay görev yaptığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.