Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Instagram Fenomeni Nilgün Bodur Armada’da

Instagram Fenomeni Nilgün Bodur, Armada'da Sevenleriyle Buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Instagram Fenomeni Nilgün Bodur Armada’da
Instagram’da yazdığı yazılar ve yaptığı yemekler ile birçok takipçi kitlesi olan fenomen, yazar, şef Nilgün Bodur Ankara’da ilk kez Armada’da sevenleri ile buluşacak.
Yazmaya olan aşkını yemek yapmaya olan aşkıyla birleştirerek yakın zamanda Organik Aşk kitabını çıkaran Nilgün Bodur, 11 Haziran 2016 Cumartesi günü saat: 16.00’da Armada’da olacak. Instagram’da paylaştığı yazılar ve yaptığı sağlıklı atıştırmalıklar ile dikkat çeken Bodur, Armada’da hem ilk kitabı olan ‘Organik Aşk’ kitabını imzalayacak hem de keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.
Katılımcılarla buluşacak olan Nilgün Bodur; sağlıklı, pratik ve lezzetli tarifleriyle sizleri, sevdikleriniz için hazırlayacağınız yemeklere ‘aşk’ katmaya davet ediyor. Yazmaya olan aşkını yemek yapmaya olan aşkıyla birleştirip, karşımıza uzun zamandır kurduğu hayali gerçekleştirmenin mutluluğunda bir kadın çıkıyor ve bir de ‘Organik Aşk’ kitabı. Bodur‘ un sağlıklı yaşamın ve beslenme stillerinin önemini gün geçtikçe kavradığımız bu zamanlarda, yağ, tuz, un, şeker kullanmadan, içine baharat yerine aşk kattığı, pratik ve bir o kadar da lezzetli tariflerinden oluşan ’Organik Aşk’ yemekseverlerle buluşuyor.
Hayatının her noktasında yanında olan birlikte sofralar kurduğu sevdiklerine de kitabında yer veren Nilgün Bodur’ un kendi yaşantısından dokunaklı kesitlerinde kendinizden bir şeyler bulacak ve dostlarına hissettiği duyguları okurken samimiyetine hayran kalınacağına vurgu yapılıyor.
Nilgün Bodur‘ un özel tarifleriyle ister günün her anında sağlıklı atıştırmalıklar yapabilecek, isterseniz de ana öğünlerinizde sofralarınız şenlenirken birbirinden hafif ve uygulaması çok kolay lezzetlerin zevkine varılabilecek. Bu arada katılımcılara “Kaybettiklerinize değil, biriktirdiklerinize odaklandığınız; aşkı aramak yerine her dakikanızda aşkı yaşayacağınız, sevdiklerinizle geçirdiğiniz anlarınızı lezzetlendirecek pratik tarifleri siz de deneyin“ tavsiyesinde bulunuldu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.