Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnsanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiler

Giresun’un Eynesil ilçesinde üniversite öğrencisi ikiz kız kardeşler yaptıkları örnek davranış ile insanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiler.Giresun Üniversitesi ve Tokat Üniversiteleri de eğitim gören, aslen Çorumlu olan ikiz...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2018 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2018 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnsanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiler

Giresun’un Eynesil ilçesinde üniversite öğrencisi ikiz kız kardeşler yaptıkları örnek davranış ile insanlığın ölmediğini bir kere daha gösterdiler.

Giresun Üniversitesi ve Tokat Üniversiteleri de eğitim gören, aslen Çorumlu olan ikiz kardeşler, sokak köpeklerinin kaşınmasına ve kendilerini yara bere içerisinde bırakmasına dayanamayınca, eczaneden ilaç alıp köpekleri ilaçlayarak adeta insanlık dersi verdiler.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan Ebru Durmuş, Giresun Üniversitesi Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetlerde okuyan ikiz kız kardeşi Elif Durmuş’u ziyarete geldiğinde sokaklarda köpeklerin kaşınmasından büyük rahatsızlık duyarak onları ilaçlamaya karar verdiklerini söyledi. İnsanların bakışlarına aldırış etmeden köpekleri yere yatırıp onları tek tek ilaçlayıp seven kardeşlerden Ebru Durmuş, “Köpeklerin sürekli kaşınmasından çok rahatsızlık duyduk ve onlar için pire ilacı aldık, kaşınan ve yara bere içinde kalan köpekleri tek tek ilaçladık. Daha önce belediyeye köpeklere barınak yapılması ve ilaçlanması yönde müracaat ettik fakat hiçbir şekilde bir şey yapılmadı. Hayvanlar hastalıktan dolayı sürekli kaşınıyorlar ve kendilerini yara içinde bırakıyorlar” diyerek hayvanlar adına herkesi duyarlı olmaya çağırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.