Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnsan çok sosyal mesafe yok

ESKİŞEHİR’İN UĞRAK NOKTALARINDAN BİRİ OLAN HAMAMYOLU CADDESİ’NDE, SOSYAL MESAFE KURALLARI HİÇE SAYILIRKEN BAZI VATANDAŞLARIN DA MASKE TAKMAMASI GÖZLERDEN KAÇMADI.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnsan çok sosyal mesafe yok

Eskişehir’de Korona virüs (Covid-19) salgınıyla ilgili devam eden kontrollü sosyal hayat sürecinde maske kullanımında gözle görülür bir yaygınlık sağlanırken, birçok bölgede sosyal mesafe kuralları hiçe sayılmaya devam ediliyor.

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara maske takması ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmesi konusunda sürekli uyarılar yapılıyor. Kamu ve yerel yönetimlerin çalışmaları, medyanın çeşitli organlarında yapılan yayınlar yoğun bir şekilde sürüyor. Yaz aylarına girilmesi ve yurt içi turizm hareketliliğinin artması ile Hamamyolu bölgesindeki nüfus yoğunluğu hayli arttı. Her gün yüzlerce kişinin geçtiği Hamamyolu caddesindeki sokaklarda adeta insan seli yaşanıyor. Oluşan kalabalık nedeniyle sosyal mesafe kurallarının yok sayıldığı görülürken, çoğunluğu dikkat etse de bazı vatandaşların da maske takmaması veya yanlış şekilde takması dikkat çekiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.