Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnönü’den Tarım Fuarı çıkartması

İnönü Ziraat Odası yönetici ve oda üyeleri, Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarına 4 otobüsle 150 kişilik çıkarma yaptı.Oda yöneticileri ve çiftçiler, tarım makinelerinden bitkisel üretim firmalarına, hayvancılık ekipmanlarından...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnönü’den Tarım Fuarı çıkartması

İnönü Ziraat Odası yönetici ve oda üyeleri, Bursa’da düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarına 4 otobüsle 150 kişilik çıkarma yaptı.

Oda yöneticileri ve çiftçiler, tarım makinelerinden bitkisel üretim firmalarına, hayvancılık ekipmanlarından traktör modellerine, tohumdan tarım aletlerine kadar geniş ürün kapsamı ile dikkat çeken fuarda sektör ile ilgili yeni gelişmeleri yakından takip etme ve inceleme fırsatı buldu. İnönü Ziraat Odası Başkanı Ömer Koyunoğlu, fuar ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin menfaatine olacak ve gelişimlerine ışık tutacak bütün etkinliklere katılmaya özen gösteriyoruz. Odamıza üye 150 kişi ile birlikte katıldığımız bu fuarın, çiftçilerimizin ekipmanlarını geliştirmelerinde faydalı olmasını temenni ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İnönü Ziraat Odası İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen fuar gezisine; İlçe Ziraat Odası Başkanı Ömer Koyunoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kırıkçı, oda yönetim kurulu üyeleri ve çiftçilerden oluşan 150 kişilik kafile katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.