Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnönü Üniversitesi’nde 22 kişi açığa alındı

İnönü Üniversitesi’nde, 22 kişi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alındı.İnönü Üniversitesi’nde FETÖ ile mücadele kapsamında ilk aşamada, 11’i öğretim elemanı ve 11’i idari personel olmak üzere...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnönü Üniversitesi’nde, 22 kişi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alındı.
İnönü Üniversitesi’nde FETÖ ile mücadele kapsamında ilk aşamada, 11’i öğretim elemanı ve 11’i idari personel olmak üzere toplam 22 kişi açığa alındı. Konuyla alakalı İnönü Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Devletimize, demokrasimize, aziz milletimize ve milletimizin seçimle işbaşına getirdiği mevcut siyasi iradeye karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe teşebbüsünde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY’nin bütün devlet kurumlarından temizlenmesi bağlamında üniversitemizde 11’i öğretim elemanı ve 11’i idari personel olmak üzere toplam 22 kişi açığa alınmıştır. Diğerleri ile ilgili araştırma ve inceleme çalışmaları devam etmekte olup, FETÖ ile mücadele süreci üniversitemiz tarafından da kararlılıkla sürdürülmektedir” ifadelerine yer verildi.
İnönü Üniversitesi’nde geçtiğimiz günlerde 14 fakülte dekanının istifaları istenmiş ve dekanların istifaları YÖK tarafından kabul edilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.