Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiltere Büyükelçisi Moore’dan PKK Cevabı

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, PKK ile ilgili ’terörist’ sözüne tepki gösteren kullanıcılara Twitter’dan yanıt verdi.Twitter üzerinden “PKK’ya terörist demeden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Meşru müdafaada Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, PKK ile ilgili ’terörist’ sözüne tepki gösteren kullanıcılara Twitter’dan yanıt verdi.
Twitter üzerinden “PKK’ya terörist demeden daha iyi bilmeniz gerekiyor. Meşru müdafaada Türkiye ya da İngiltere’den daha temiz bir tarihe sahibiz” diye yazan bir kullanıcıya Richard Moore şu cevabı verdi:
"Ne zamandan beri Kızılay’da kendini havaya uçurmak ve oradan geçen 30’dan fazla masum insanı öldürmek meşru müdafaa sayılıyor?"
Moore’un bu sözleri üzerine Twitter kullanıcısı, "Bunu yapan PKK değildi ve ölenler de askerdi" cevabını verdi. Moore ise, "Hayır PKK idi ve onlar asker değildi" yanıtını verdi.
Dün oynanan Beşiktaş-Osmanlıspor maçıyla ilgili ise Moore şu paylaşımlarda bulundu:
“Siyah beyazlar hazırlıyor @Besiktas En şanslı adam benim!#beşiktas”, “Pençem o kadar iyi değil. Pratik yapmam lazım! @Anataeus ’un daha iyi”, “@Besiktas #besiktasyanıyor” , “#Beşiktas taraftarı. @UKAmbRichard 1990, 91, 92, 2014, 15 ve 16 yıllarında Türkiye’de görev yaptı...” , “+ .@Besiktas ise 1990, 91, 92 ve 2016’da şampiyon oldu! 6’da 4… Ne kadar manidar değil mi, bu da mı tesadüf!?”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.