Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngilizlerin aşiretlere para verdiği iddialarına tepki

Siirt Bayrak Tepe köyünün illeri gelenlerinden Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Kenan Şehitoğlu, İngiliz istihbarat servisleri tarafından aşiretlerin borçlarının ödendiğine yönelik iddialarının doğru olmadığını...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt Bayrak Tepe köyünün illeri gelenlerinden Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Kenan Şehitoğlu, İngiliz istihbarat servisleri tarafından aşiretlerin borçlarının ödendiğine yönelik iddialarının doğru olmadığını belirterek, hiçbir aşiretin ve bölgenin ileri geleninin bu hainliği yapacağına inanmadığını kaydetti.
Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanlığını da yapan Bayraktepe köyünün ileri gelenlerinden Kenan Şehitoğlu, doğudaki bazı aşiretlerin borçlarının İngiliz istihbarat servisleri tarafından ödendiğine yönelik iddialarının doğru olmadığını belirterek iddialara tepki gösterdi. Devlete olan bağlılıklarını göstermek için köylerine büyük bir bayrak diken Şehitoğlu, "Eğer bir İngiliz bir Osmanlı torununu kandırabiliyorsa yazıklar olsun. Değil İngiliz’i, Amerikalı’sı İsrailli’si hiçbir Allah’ın kulu bizleri davamızdan vazgeçiremez. Biz dünyayı yöneten Osmanlının torunlarıyız. Biz tekrar dünyayı idare edebilecek güçteyiz. Son dönemde bir dedikodu yayılmış. Diyorlar ki, İngilizler Ağalarla, aşiretlerle görüşüp para veriyorlarmış. Ağa dedikleri aşirdir. Aşir hiçbir şeyini satamaz. Bırakın paraya tenezzül etmesi, keçisini bile satamaz. Hibe eder hediye verir namusunu bilir şerefini bilir bayrağını vatanını bilir. Bu dedikoduyu yayanlar kusura bakmasın bu tür yalanlara karnımız toktur" dedi.
"Allah Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin"
Hiç kimsenin Türkiye’yi bölmeye parçalamaya gücünün yetemeyeceğini belirten Şehitoğlu, "Hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. O Tayyip Erdoğan var ya, Rabbim bize bir lütuf olarak göndermiş. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Onu sevenleri de Allah başımıza eksik etmesin. Eğer bu bayrak dalgalanıyorsa onun varlığından dolayı dalgalanıyor. Yoksa biz hiçbir lider için kendimizi öldürtmeyiz. Biz bu bayrak altında yaşamak için değil ölmek için yaşıyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.