Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiliz Ve Hollanda Gazeteleri Nobel’e Aday Kilis’in Belediye Başkanı İle Röportaj Yaptı

İngiliz The Guardian Gazetesi muhabiri Constanze Letsch ve Hollanda’nın Trouv Gazetesi muhabiri Tan Tunali, Nobel Barış Ödülü’ne adaylığını açıklayan Kilis’in Belediye Başkanı Hasan Kara ile röportaj yaptı.Yabancı gazetecilerin, Suriyeli...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiliz The Guardian Gazetesi muhabiri Constanze Letsch ve Hollanda’nın Trouv Gazetesi muhabiri Tan Tunali, Nobel Barış Ödülü’ne adaylığını açıklayan Kilis’in Belediye Başkanı Hasan Kara ile röportaj yaptı.
Yabancı gazetecilerin, Suriyeli mülteciler ve Kilis’in Nobel Barış Ödülüne adaylığı konusundaki sorulara cevap veren Belediye Başkanı Kara, Kilis’teki Suriyeli mülteciler ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Kilis hakkında da yabancı gazetecilere bilgi veren Kara, gazetecilere şehri de gezdirdi. Suriyelilerin yaşadığı, çalıştığı yerleri bizzat gösteren Başkan Kara gezi sırasında gazetecilere Kilis’in tescilli tatlısı olan Katmer’den ikram etti. Kilis Belediyesi tarafından desteklenen Suriye Çok Amaçlı Toplum Merkezi’ni (ÇATOM) de tanıtan Kara, merkez hakkında bilgiler verdi. Röportaj ve gezi sonrası gazeteciler muhabirler Belediye Başkanı Hasan Kara’ya gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.