Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’lü Teğmen Nusaybin’de Yaralandı

Mardin Nusaybin’de PKK ile Kahraman Türk askerleri arasında çıkan ve 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu çatışmada İnegöllü Teğmen’de yaralandı. İnegöllü 112 Acil Servis Ambulansı Sürücüsü Taner Düzen’in oğlu Teğmen Furkan...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 00:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 00:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’lü Teğmen Nusaybin’de Yaralandı
Mardin Nusaybin’de PKK ile Kahraman Türk askerleri arasında çıkan ve 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu çatışmada İnegöllü Teğmen’de yaralandı. İnegöllü 112 Acil Servis Ambulansı Sürücüsü Taner Düzen’in oğlu Teğmen Furkan Düzen, GATA’ya sevk edildi.
Mardin’de PKK’lıların yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 14 Mart gecesi saat 23.00’ten itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından jandarma ve polis özel harekat timleri tarafından başlatılan ’Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi Operasyonu’ sürüyor.
NUSAYBİN’DE 1 ŞEHİT, 7 YARALI
Mardin’in Nusaybin ilçesinde ise güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 1 polis şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi arasında İnegöllü askerde var. Çatışmada şarapnel parçalarının isabet ettiği İnegöllü Teğmen Furkan Düzen yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçaları nedeniyle yaralanan Furkan Düzen, GATA’da tedavi altına alındı. Kahramanca ülkemizi koruyan oğlunun yaralandığını öğrenen İnegöllü 112 Acil Servis Ambulansı Sürücüsü Taner Düzen acilen Ankara’ya giderek oğlu hakkında bilgi aldı. Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu duyan baba, derin bir nefes aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.