Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de Uluslararası Halk Oyunları Şöleni İptal Edildi

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan Uluslararası Halk Oyunları Şöleni, yaşanan terör olaylarından dolayı iptal edildi.Belediye Başkanı Alinur Aktaş, programı iptal ettiklerini belirterek, “İnegöl Belediyesi birçok faaliyetlere...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de Uluslararası Halk Oyunları Şöleni İptal Edildi
İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan Uluslararası Halk Oyunları Şöleni, yaşanan terör olaylarından dolayı iptal edildi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, programı iptal ettiklerini belirterek, “İnegöl Belediyesi birçok faaliyetlere imza atan ve bunları bir takvimle önceden duyuran bir belediye. Polemik konusu olmaması için açıklama yapıyorum. Malum ülkemiz terörle alakalı ciddi bir kıskacın içerisinde. Haince saldırıların hepsinin Türkiye’nin istikrarını bozmak için yapılan hamleler olduğunu herkes çok iyi biliyor. Burada 7 ayrı Türki cumhuriyetten misafir folklor ekipleri olacaktı. Bir bahar şenliği havasında bir organizasyon gerçekleştirecektik. Bu organizasyon sadece burada değil, Zeytinburnu, Bursa, Ankara Valiliği, Dış İşleri Bakanlığı, Keçiören Belediyesi, Pursaklar Belediyesi, Bolu Belediyesi, Eskişehir Valiliği, Uşak Üniversitesi, Bilecik Belediyesi, Ödemiş Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi’nde gerçekleştirilecekti. Bilecik programını yapıyor. Kapalı salon ve kalabalık organizasyonlarla alakalı insanlarımızda son dönemlerde bazı endişeler olmaya başladı. Teröründe amacı bu. Kaymakamımızla değerlendirmeler yaptık. Gördüğümüz lüzum üzerine biz bir saat önce yarın akşam icra etmeyi düşündüğümüz programı iptal ettik. Ödemiş de iptal etti. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Herkesin evladı var. Maalesef ülkemizde bu tip haberleri alıyoruz. Üç şehidimiz daha var” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.