Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl OSB’nin 37 Yıllık Müdürü Görevini Devretti

Eski Müdür Erol Eruğur (sağda) Görevi Yeni Müdüne Teslim Etti

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl OSB’nin 37 Yıllık Müdürü Görevini Devretti
Bursa’nın İnegöl ilçesinde 37 yıldan bu yana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevini sürdüren Erol Eruğur’ın emekliye ayrılmasının ardından yerine Sabahattin Fazlıoğlu getirildi.
İnegöl OSB’de devir teslim töreni düzenlendi. Yeni görevine dün başlayan Küçükçalık Tekstil Firması’nın eski genel müdürü Sabahattin Fazlıoğlu, “Erol bey 37 yıldan bu yana İnegöl OSB Müdürlüğü yapmış bir ağabeyimiz. Kendisi emekli oldu. Fakat danışman olarak en az bir yıl beraber çalışacağız. Küçükçalık firmasında 26 yıldan beri yöneticiydim. Aynı zamanda son 11 yıldan bu yana İnegöl OSB Yönetim Kurulu üyeliği görevini de sürdürdüm. Dolayısıyla OSB’nin meselelerine hakimim. İnşallah faydalı işler yapmaya çalışacağız” dedi.
Erol Eruğur ise, “Türkiye’nin en kıdemli müdürlüğünden emekli oldum, ama bir müddet daha OSB’ye danışmanlık hizmeti vereceğim. Benim buradan hemen kopmam çok mümkün değil. 37 yıl, yarı ömür tabii. İnegöl OSB Türkiye’de 294 OSB’nin ilk 20’si arasında. Altyapısı, üstyapısıyla derli toplu bir OSB. Bunlar hepimizin emeğiyle ortaya çıktı. Bundan sonra daha ileriye gidileceğine, daha çok güzel şeylerin yapılacağına inancım tam” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.