Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMSİAD Yönetimi, Bursa Milletvekillerini Misafir Etti…

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Erkan Aydın, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2019 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMSİAD Yönetimi, Bursa Milletvekillerini Misafir Etti…

Ziyarette İMSİAD Yönetimi, son günlerde sektörü yakından ilgilendiren konu ve problemlerin detayların yer aldığı dosyayı milletvekillerine teslim etti. Dosyayı teslim alan Bursa milletvekilleri, konuların takipçisi olacağını söyledi.

İMSİAD Yönetim Kurulu, Başkan Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Dernek merkezindeki ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Bursa milletvekillerine; başta Müteahhitlerin Sınıflandırılması’na ilişkin yayınlanan yasa olmak üzere KDV iadeleri ve SGK primlerinde yaşanan sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin yer aldığı dosyaları teslim ettiklerini söyledi.

Milletvekillerini İMSİAD’ın çatısı altında görmekten ve müteahhitlerin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini görmekten mutluluk duyduklarını belirten Andıç, “Milletvekillerimiz, sektörümüzde yaşadığımız sorunları Meclis’e taşıyacaklarını biliyoruz. Bu, sektör adına önemlidir. Özellikle Müteahhitlik Yasası diye andığımız bu yasa 10 yıl önce çıksaydı, sektör bugün bulunduğu şekilde olmayacaktı. Kendilerine sunduğumuz dosyada bu gibi konuların detayları ve çözüm önerileri yer alıyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.