Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmece güzelliği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, müdürlük binasını güzelleştirmek için kolları sıvadı. Kum eleyen ve sıva yapan müdürlük personeli, atıl durumda kalan binaları kullanılabilir...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, müdürlük binasını güzelleştirmek için kolları sıvadı. Kum eleyen ve sıva yapan müdürlük personeli, atıl durumda kalan binaları kullanılabilir hale getirdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personeli, müdürlük binasını güzelleştirmek için el ele verdi. Atıl durumdaki poliklinik binasını restore edilerek, 3 yeni oda kazanılırken, şimdi de çevre düzenlemesi başlatıldı. Müdür Erdal Aldağ’ın öncülüğünde bir araya gelen personel imece yaptı. Ziraat mühendisi ve veterinerlerden idari personele kadar 40 kişinin görev yaptığı müdürlükte herkes işin bir ucundan tutarak tadilat gerçekleştirdi. Tarım İlçe Müdürlüğü’nde yapılan çalışmalar takdir toplarken, Müdür Erdal Aldağ, imeceye katılan personele teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.