Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmam hatipli öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duygu dolu şiir

Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’te de Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti" devam ederken, bir imam...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’te de Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti" devam ederken, bir imam hatip lisesi öğrencisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiir vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Bilecik Cumhuriyet meydanında 15 Temmuz gecesinden bu yana her gece toplanan kalabalığa her gün değişik bir hizmet sunan Bilecik Belediyesi, dün de "Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti" kapsamında alana gelenlere Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahi dinleti düzenledi. İlahi dinleti sırasında sahneye çıkan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Talha Çevik, imam hatiplilerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiirleri okudu. Şiirde, "Söz olsun ki bu vatanda, analara babalara, bizim işimiz haktan yana hey. Bilir misin bizler kimin, bizler imam hatipliyiz hey. O bizim gururumuz o bizim Reisi Cumhurumuz, asımın neslinden geldik bizler imam hatipliyiz hey. Kimimizden imam oldu, kimimizden avukat, doktor bizim içimizden geldi bu devletin Cumhurbaşkanı. Bilir misin bizler kimin, bizler imam hatipliyiz hey. O bizim gururumuz o bizim Reisi Cumhurumuz, asımın neslinden geldik bizler imam hatipliyiz hey. 15 Temmuzda Darbe yaptılar bu vatana, bizim gibi bu yiğitler çıktılar meydanlara hey. Bilir misin bizler kimin, bizler imam hatipliyiz hey. O bizim gururumuz o bizim Reisi Cumhurumuz, asımın neslinden geldik bizler imam hatipliyiz hey" sözleri ayakta alkışlandı. Genç lise öğrenci şiirlerin mısra aralarında arasında "Şimdi bu günkü gibi 28 Şubat’ta da yaptılar bu darbeyi. Ama kesinlikle başaramayacaklar. Bu devlet yılmaz, bu devlette imam hatipliler var bu devlet yılmaz" sözlerini de ekledi. Ayakta alkışlanan Muhammed Talha Çevik alandaki tüm katılımcıları okuduğu şiirle etkilerken, tüylerin de diken diken olmasına sebep oldu.
Türkmen ve Afganlardan Türk bayraklı destek
Bilecik’te gerçekleşen ’’Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti’’ne Bilecik’te yaşayan Türkmen ve Afganlar da ellerindeki Türk bayrakları ile alana gelerek destek verdi. Gecenin sonunda Diriliş Ertuğrul dizi müziği ile coşan kalabalık, ’Bir başkadır benim memleketim’ şarkısı ile geceyi sonlandırdılar. Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, hain girişimden bu yana tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de gerçekleştirilen kardeşlik ve demokrasi buluşmasında bir ve beraber olmaya devam ettiklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.