Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmam Hatip Lisesi Öğrencisinden Duygulandıran Davranış

Mersin’de ’10 Nisan Polis Günü’ dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Mezitli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrenci Nisanur Çavuşoğlu, 200 liralık para ödülünü şehit ailesine hediye etti.Polis Teşkilatı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de ’10 Nisan Polis Günü’ dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Mezitli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrenci Nisanur Çavuşoğlu, 200 liralık para ödülünü şehit ailesine hediye etti.
Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yılı münasebetiyle Mersin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, ’NARKOTİM Projesi’ kapsamında il merkezinde bulunan lise ve dengi okullar arasında ‘polis’ konulu resim, şiir ve kompozisyon dallarında yarışma düzenlenmiş, dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ tarafından verilmişti.
Ödül töreninde, ‘polis’ konulu şiiriyle dereceye giren ve birinciliğe layık görülen Mezitli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Nisanur Çavuşoğlu, kendisine takdim edilen para ödülünü, vatan, bayrak ve millet uğruna canını feda eden bir şehidin ailesine vermek istediğini söylemişti.
Genç kızın bu talebi üzerine, Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’un eşi Nur Baştuğ ile birlikte, 1980 yılında Siirt’te bölücü terör örgütü ile girmiş olduğu çatışmada şehit olan polis memuru Rıza İret’in Mersin’de yaşayan ailesi ziyaret edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, duyarlılığıyla örnek bir davranış sergileyen Nisanur Çavuşoğlu, kendisine layık görülen para ödülünü, şehit polis memurunun annesi Beser İret’e hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.