Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmam Hatip lisesi öğrencileri Halep’teki zulme sessiz kalmadı

Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi Halep’teki zulme sessiz kalmadı. Okulda başlatılan kampanya ile öğrencilerin kendi aralarında ve öğretmenlerden topladıkları 100 torba un parasını Çamardı İHH İnsani Yardım Vakfı...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 02:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 02:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İmam Hatip lisesi öğrencileri Halep’teki zulme sessiz kalmadı
Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi Halep’teki zulme sessiz kalmadı. Okulda başlatılan kampanya ile öğrencilerin kendi aralarında ve öğretmenlerden topladıkları 100 torba un parasını Çamardı İHH İnsani Yardım Vakfı temsilcisi Abdullah Hamurcu’ya teslim ettiler.
Okul öğrenci temsilcisi Osman Yahya Uğur’un çağrısıyla toplanan öğrenciler, Halep’te yaşanan insanlık dramının İslam Aleminin yüreğine kor gibi düştüğünü, buna sessiz kalamayacağını, ümmete sahip çıkmanın bir görev olarak addedildiğini kaydetti. Halep’teki kardeşlerimizin bir nebze yarasına pansuman olmak istediklerini belirten Uğur, öğretmenlerin ve arkadaşlarını yardım kampanyasına katılmaya davet etti. Okulda başlatılan kampanya ile öğrencilerin kendi aralarında ve öğretmenlerden topladıkları 100 torba un parasını Çamardı İHH İnsani Yardım Vakfı temsilcisi Abdullah Hamurcu’ya teslim ettiler.
İHH Temsilcisi Abdullah Hamurcu, Müslümanların uğradığı zulme sessiz kalmayan Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Okul Müdürü Abdulgani Özkan şahsında teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.