Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlker Başbuğ Yargıtay’ın Ergenekon Kararını Değerlendirdi

Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin Ergenekon davasına ilişkin verdiği kararı değerlendiren eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, “Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin dün aldığı kararına ilişkin ilk değerlendirmelerimi paylaştım,...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin Ergenekon davasına ilişkin verdiği kararı değerlendiren eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, “Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin dün aldığı kararına ilişkin ilk değerlendirmelerimi paylaştım, ifade ettim. O konulara şuanda fazla ilave edeceğim başka bir husus yok” dedi.
Kıbrıs’a hareket etmek için geldiği Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin Yargıtay’ın Ergenekon davasına ilişkin sorularını değerlendiren Başbuğ, “Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin dün aldığı kararına ilişkin ilk değerlendirmelerimi paylaştım, ifade ettim. O konulara şuanda fazla ilave edeceğim başka bir husus yok” dedi.
Kıbrıs’ta katılacağı programına ilişkin bilgiler veren İlker Başbuğ, üniversitelerin daveti kapsamında söyleşi vermek üzere Kıbrıs’a gittiğini ifade etti. Kıbrıs’ın Türkiye’nin milli konusu olduğunu belirten Başbuğ, “Kıbrıs’ta özellikle iki kesim arasındaki görüşmeleri de merak ediyorum ne noktada, nasıl oluyor? Bu fırsattan istifade ederek o konularda da fikir alışverişinde bulunacağız. Kıbrıs Türkiye’nin milli sorunudur, milli konusudur. Ancak adada iki taraf arasında görüşmeler devam ediyor. Ama maalesef Türk kamuoyunun görüşmelerden de fazla bilgisi var. Türkiye’nin gündeminde de gerekli olması gereken yerde de olmadığını görüyorum. Halbuki çok önemli bir konudur” dedi.
Daha sonra Eski Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kıbrıs’a hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.