Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk ders zili çaldı, öğrencilere 15 Temmuz hain darbe girişimi anlatıldı

2016-2017 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ders başı yapan öğrencilere 15 Temmuz hain darbe girişimi anlatıldı. Yapılan konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilirken okullarda oluşturulan ’15 Temmuz demokrasi...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2016-2017 Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ders başı yapan öğrencilere 15 Temmuz hain darbe girişimi anlatıldı. Yapılan konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilirken okullarda oluşturulan ’15 Temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri’ köşesi de öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Yeni eğitim - öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilk ders zili çaldı. Okulun ilk gününde öğrencilere seviyelerine uygun olarak 15 Temmuz darbe girişimi anlatıldı. İlk kez ders yapacak olan minikler, büyük heyecan yaşarken ailelerde çocuklarının heyecanına ortak oldu. Tatil sonrası okullarını ve arkadaşlarını özleyen öğrenciler ise büyük sevinç yaşadı. Okul bahçesinde okunan İstiklal marşının ardından miniklere 15 Temmuz Darbe girişimi anlatıldı. Okullarda oluşturulan 15 Temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri köşesine de öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
Okul müdürü 15 Temmuz’un önemini anlattı.
Beşiktaş İlköğretim Müdürü Hacı Ali Korkmaz öğrencilere ve velilere hitaben yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişimini anlattı. Korkmaz, " Yakın tarihimizde 15 Temmuz diye bir olay yaşadık ve çok kişi şehit oldu, onları da saygıyla anıyoruz. Gazilerimiz de acil şifalar diliyoruz. Sevgili öğrenciler sizler geleceğimizin teminatısınız. Vatanımızı birlik ve beraberlik içinde korumaya hepimiz adayız. Bu duygularla yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Değerli velilerimiz, birliğimizden, beraberliğimizden asla ödün vermememiz gerekiyor. Ne pahasına olursa olsun başta okulumuzda ki birlik çok önemli. Biz okulumuzdaki birliği sağlarsak , herkes kendi birliğini sağlarsa ülkemizin birliği sağlanmış olur. Bugünlerde en önemli konu birlik ve beraberlik konusu. Atatürk’ün dediği gibi damarlarımızdaki asil kanda her şey mevcut. Bu millet güçlü bir millet, bizler güçlü çocuklar, güçlü insanlarız. Özellikle birinci sınıfa başlayan öğrencilerime ve velilerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.