Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlik Nakli Bekleyen Üniversite Öğrencisi Aykut Efe İçin Tüm Üniversite Seferber Oldu

Kök hücre bağışı bekleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Aykut Efe için üniversite arkadaşları kampanya başlattı.Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kök hücre bağışı bekleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Aykut Efe için üniversite arkadaşları kampanya başlattı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda Acıgöl Spor’da oynayan amatör futbolcu 23 yaşındaki Aykut Efe için arkadaşları ve Nevşehir spor camiası kök hücre ve kan bağış kampanyası başlattı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan Tafana tesislerinde Kızılay tarafından kök hücre bağışı ve kan bağışı başlatıldı.
Aykut Efe için başlatılan kök hücre ve kan bağış kampanyasına bekledikleri desteği gördüklerini ifade eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, "Üniversitemizin arkeoloji bölümü öğrencisi ve aynı zamanda Acıgöl Spor’da amatör futbol oynayan Aykut Efe kardeşimiz için başlatmış olduğumuz kan kampanyası dün itibarıyla başladı ve Cuma gününe kadar devam edecek. Müthiş bir katılım var. Sosyal medya ve sizlerin aracılığıyla son bir ay içerisinde yapmış olduğumuz çalışma ile katılım oldukça yoğun. Üniversite öğrencileri, Nevşehir halkımız çok büyük ilgi gösterdiler. Cuma gününe kadar buradayız. Tahminlerin üzerinde bir katılım var. Onun için de çok teşekkür ediyoruz. Bu kadim Anadolu topraklarının insanları da buna sahip çıktığı için. Öğrencilerin ilgisi çok üst düzeyde. Herkes grup grup geliyor. Amatör kulüplerimizde gelecek. Okullarından derslerinden izin alanlar dersi boş olanlar, herkes kampanyamıza destek verdi” diye konuştu.
Bağışta bulunan bir vatandaş da, “Bir üniversiteli kardeşimizin kök hücreye ihtiyacı olduğunu duydum. İnşallah tez zamanda şifa bulur. Onun için kök hücre vermeye geldim. Kendisine acil şifalar dilerim” dedi. Aykut Efe’nin arkadaşları, kampanyanın devam edeceğini, aynı desteğin sürmesini beklediklerini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.