Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlahiyatçı-yazar Çıtlak’tan FETÖ’ye şeytan benzetmesi

Ünlü ilahiyatçı-yazar Fatih Çıtlak, darbe girişimine karşı gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, Fethullah Gülen’i şeytana benzetti.TSK içindeki bir grup cuntacı askerin 15 temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 03:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 03:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlahiyatçı-yazar Çıtlak’tan FETÖ’ye şeytan  benzetmesi
Ünlü ilahiyatçı-yazar Fatih Çıtlak, darbe girişimine karşı gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada, Fethullah Gülen’i şeytana benzetti.
TSK içindeki bir grup cuntacı askerin 15 temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından halk sokağa dökülmüş, darbecileri püskürterek meydanlara inmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alanlara inin çağrısına ilk günden bu yana cevap veren Diyarbakırlılar, demokrasi nöbetinin 14. Gününde de meydanları hınca hınç doldurdu. 7’den 70’e herkes, eline Türk Bayraklarını alarak etkinliğin gerçekleştiği Park Orman’a akın etti.
Çıtlak Diyarbakırlıları mest etti
Diyarbakır’da düzenlenen demokrasi nöbetine bugün, ünlü ilahiyatçı yazar Fatih Çıtlak da katıldı. Demokrasi nöbetinde platforma çıkarak halka seslenen Çıtlak, Diyarbakır ve bölgenin 15 temmuz akşamı destan yazdığını söyledi. Çıtlak, "Allah bizi vatanını, bayrağını tanımadan, insanını tanımadan, hatta dinini Allah’ını peygamberini tanımdan, din anlatanların şerrinden muhafaza eylesin. Allah bu bayrağa hakaret edenleri, bu bayrağa paçavra diyenleri, şehitlerimizle alay edenleri dünyada da ahrette de bizden uzak eylesin. 15 temmuzda ben ne zaman rahat ettim biliyor musunuz, Diyarbakır’dan, Mardin’den, Şanlıurfa’dan haber aldığımda, bu sahneyi gördüğümde bu mesele bitmiştir dedim. Bu asil duruşunu hiç kaybetme Diyarbakır, vallahi batıda da doğuda da sizlere dua eden insanlar olduğunu hiç unutma. Şeytan sana ilk başta günahlarla görülür, günahın tadını anlatır, baktı sen günaha düşmüyorsun ille de cami diyorsun, ille de güzellik diyorsun, bu sefer hak suretinde gelir, onun mesleği o. Sakın şeytan sizi Allah ile aldatmasın, ayet bu’’ dedi.
Çıtlak’ın konuşması sık sık şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları ile kesilirken, bazı vatandaşlar da ‘Katil Feto’ ve ‘Feto’ya idam’ sloganları attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.